IZVOZ 
Novi izvozni poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni gotovo 28 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla je u Ruskoj Federaciji s integratorima TechnoServ i Micro Technologies, a za potrebe velikog ruskog telekom operatora Svyazinvesat, ugovorio proširenje i modernizaciju fiksne telekomunikacijske mreže na sedam lokacija u gradovima Omsku, Krasnojarsku, Sajanogorsku, Irkutsku i Orenburgu. Uz to, u Krasnojarsku je ugovorena i isporuka SDH, sustava za prijenos podataka putem optičkih medija. Ukupna vrijednost ugovorenih poslova je preko 26 milijuna kuna

 

Istodobno, u Republici Kazahstan, državi u središnjoj Aziji, potpisani su ugovori za isporuku novih i proširenje postojećih suvremenih MX ONE poslovnih sustava i to za velike poslovne korisnike u Astani i Almaty. Vrijednost ovih ugovora je preko 1,5 milijuna kuna.

 

„Na području Zajednice Neovisnih Država (ZND), koje je važno kompanijsko tržište, Ericsson Nikola Tesla ulaže velike napore, ali ostvaruje i uspjehe u plasmanu opreme i cjelovitih rješenja za suvremene komunikacijske sustave. Njegujemo dobre partnerske odnose s našim tradicionalnim kupcima, temeljene na kvaliteti i povjerenju, a kontinuirano proširujemo i bazu novih kupaca. Takav poslovni pristup rezultira ukupno pozitivnim financijskim rezultatima na ovom izvoznom tržištu“, rekao je Josip Jakovac, potpredsjednik kompanije i direktor Prodaje i marketinga na tržištima ZND-a.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle