Tržište Zajednice Neovisnih Država 
Novi izvozni poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 10,8 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla je na tržištu Ruske Federacije , Bjelorusije i Gruzije ugovorio nove izvozne poslove ukupne vrijednosti od 10,8 milijuna kuna.

 

S dugogodišnjim kupcem Beltelekom iz Minska , fiksnim operaterom u Bjelorusiji, potpisan je ugovor o proširenju i modernizaciji fiksne telekomunikacijske mreže u gradu Minsku. S Megafonom iz Moskve potpisan je ugovor o instalaciji usluge nadzora poziva na međugradskim fiksnim telekomunikacijskim mrežama u gradovima Samara, Ekaterinburg, Novosibirsk i Habarovsk. U Gruziji je s njihovim najvećim mobilnim operatorom Magticom potpisan novi ugovor što predstavlja nastavak dobre dosadašnje suradnje. Isto tako ugovorene su, za specijalnog kupca, nove količine najmodernijih IP orijentiranih rješenja za poslovne korisnike.

 

„Najnoviji ugovori potvrđuju našu stabilnu poziciju na tržištima Zajednice Neovisnih Država. Aktivno partnerstvo naše kompanije te najsuvremenija rješenja i oprema omogućit će novu razinu kvalitete našim kupcima i korisnicima njihovih usluga“, komentira Josip Jakovac, potpredsjednik Ericssona Nikole Tesle i direktor Prodaje i marketinga na tržištu Zajednice Neovisnih Država.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle