Tržište Bosne i Hercegovine 
Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali ugovor vrijedan 54 milijuna kuna

Mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle i mr. sc. Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma, potpisali su u Sarajevu 31. ožujka ugovor o uslugama podrške i održavanju cjelokupne mreže BH Telecoma, najvećeg telekomunikacijskog operatora u Bosni i Hercegovini. Ugovorom se pokriva razdoblje od dvije godine, a vrijedan je 54 milijuna kuna.

ugovor

„Ugovor koji smo danas potpisali potvrđuje dugogodišnje partnerstvo kompanija Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom, kao i dobru suradnju na aktivnostima modernizacije telekomunikacija Bosne i Hercegovine što je preduvjet za pružanje atraktivnih usluga korisnicima BH Telecoma“ rekao je generalni direktor BH Telecoma, gospodin Nedžad Rešidbegović.

 

Mr.sc. Gordana Kovačević komentirala je novi ugovori: „Potpisani ugovor je daljnja potvrda naših partnerskih odnosa i nudi sigurnost našem dugogodišnjem kupcu na temelju pouzdanih usluga koje Ericsson Nikola Tesla osigurava. Ovo dodatno potvrđuje opredijeljenost BH Telecoma da svojim korisnicima omogući najvišu kvalitetu.“

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle