Godišnji izvještaj 2005.  
Poglavlja
blank
Kvalitetno proveden proces restrukturiranja Ericssona Nikole Tesle tijekom prošlog razdoblja stvorio je preduvjete za stabilan rast i razvoj kompanije.
blank
Nagrade i certifikati u 2005. Linijska organizacija Ericssona Nikole Tesle. Ericsson Nikola Tesla - fleksibilna organizacija.
blank
Rast odgovornosti Ericssona Nikole Tesle u okviru korporacije, te povećanje obujma poslovanja na domaćem i našim ostalim inozemnim tržištima rezultirali su punom zaposlenošću postojećih i dodatnim zapošljavanjem novih stručnjaka, posebno na području istraživanja i razvoja.
blank
Obraćanje dioničarima: Maria Radtke, Direktorica Financija i nabave Ericssona Nikole Tesle d.d.
blank
Uz jasno definirane i transparentne operativne procese, konstruktivnu komunikaciju i kvalitetni sustav nagrađivanja Ericsson Nikola Tesla nastojat će u predviđenom razdoblju napraviti još jedan snažan iskorak prema poslovnoj izvrsnosti.
blank
Tijekom 2005. godine trgovalo se s više od 329 tisuća dionica, od čega 89% na Varaždinskoj i 11% dionica na Zagrebačkoj burzi. Ukupni promet iznosio je 638,4 milijuna kuna, što predstavlja porast od 103% u odnosu na prethodnu godinu kada je ostvareno 313,8 mlijuna kuna prometa.
blank
Financijski izvještaji za 2005. godinu zajedno s izvještajem neovisnog revizora.
Prilog
Sadržaj