Naši zaposlenici


Naši zaposlenici

Ericsson Nikola Tesla uspješna je hrvatska kompanija koja, kao dioničko društvo povezano s korporacijom Ericsson, djeluje u globalnom informacijsko-komunikacijskom okruženju. Iza rezultata kompanije stoji snažan tim od oko 2000 stručnjaka čije je znanje i stručnost ugrađeno u sve projekte i aktivnosti na domaćem i inozemnim tržištima.
Stoga Ericsson Nikola Tesla svoj uspjeh i budućnost gradi na intelektualnoj imovini kompanije i kompetencijama 87 posto visokoobrazovanih stručnjaka i 10 posto doktora i magistara znanosti koji rade u globalnim timovima. Premda se djelatnost kojom se kompanija bavi smatra izrazito muškim područjem, gotovo četvrtina svih zaposlenika su žene, mnoge od njih su i u rukovodećim strukturama, a prosječna dob zaposlenika je 38 godina.
Stručni i motivirani zaposlenici koji su usmjereni na postizanje ciljeva i rezultate te imaju kulturu pobjednika glavna su komparativna prednost kompanije na zahtjevnom ICT tržištu i važan uvjet budućeg poslovnog razvoja. Ericsson Nikola Tesla je u kategoriji velikih tvrtki prvi nositelj nagrade ‘Hrvatski kvocijent inovativnosti’.


Više informacija


  Na vrh stranice