Ljetna radionica tvrtke Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2017


Ljetna radionica tvrtke Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2017  održat će se u tjednima 10. srpnja – 21. srpnja 2017. i 21. kolovoza – 8. rujna 2017.

Natječaj je otvoren za studente završne godine dodiplomskog studija te studente diplomskog studija elektrotehnike i računarstva. Na natječaj se također mogu prijaviti i studeni drugih studija koji u svom programu imaju znanja i vještine razvoja softvera (npr. PMF-Matematika).

Studenti zainteresirani za sudjelovanje u ljetnoj radionici pozivaju se na uvodna predavanja na kojem će biti prezentirane teme ovogodišnje, i iskustava s prethodnih radionica.

Uvodno predavanje održat će se u

  • srijeda, 15.03. u 12.00 sati u predavaonici B2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Zagreb
  • srijeda, 22.03. u 11:15 sati u vijećnici na Vrbiku Tehničkog veleučilišta u Zagrebu
  • četvrtak, 23.03. u 10:00 sati u dvorani 104 Fakulteta strojarstva i računarstva u Mostaru
  • četvrtak, 23.03. u 14:15 sati u predavaonici A242 Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Split

Prezentacija s predavanja bit će objavljena na ovim stranicama po završetku predavanja. Za dodatna pitanja, otvorena je stranica na Facebooku, a možete se javiti i putem e-maila na adresu Summer.Camp@ericsson.com.

O radionici:

Ljetna radionica prilika je za stjecanje iskustva u istraživanju i razvoju pod vodstvom stručnjaka iz industrije i s Fakulteta. Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvijat će se u prostorijama tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Studenti su obavezni pripremiti se za sudjelovanje prema naputcima mentora te po završetku radionice dokumentirati dobivene rezultate. Očekivani rezultati sudjelovanja u radionici su softver, dokumentacija i tehničko izvješće na engleskom jeziku i prezentacija na završnom danu. Rad se honorira s 500 kn tjedno. Odabrani radovi s radionice pozivaju se za natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Najbolji radovi pripremit će se i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

Postupak prijave

Prijave za radionicu će se primati do 26. ožujka 2017. u ponoć, isključivo putem e-maila na adresu Summer.Camp@ericsson.com.

Uz prijavu treba poslati CV popunjen prema priloženom predlošku i u PDF formatu.

Obavijest o prihvaćanju prijave

Prijavljeni studenti će biti obaviješteni o ishodu najkasnije do 28. travnja 2017.


Preuzmite:


  Na vrh stranice