Ljetna radionica za studente „Summer Camp 2018“

Ljetna radionica „Summer Camp 2018“ tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d. održat će se u tjednima: 9. srpnja – 20. srpnja 2018. i 20. kolovoza – 7. rujna 2018.

Natječaj je otvoren za sve studente završne godine preddiplomskog studija te studente diplomskih studija koji posjeduju znanja i vještine razvoja softvera.

Studenti zainteresirani za sudjelovanje u ljetnoj radionici pozivaju se na uvodna predavanja na kojem će biti prezentirane teme ovogodišnje te iskustva s prethodnih radionica. Točna vremena održavanja uvodnih predavanja bit će objavljena na stranicama fakulteta te dodatno i na Facebook stranici radionice.

Za dodatna pitanja dostupna je Facebook stranica „Ericsson Nikola Tesla Summer Camp“ na kojoj ćete moći pratiti objave o samom procesu, a možete se javiti i putem e-pošte na adresu Summer.Camp@ericsson.com.

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

O radionici:

Ljetna radionica Ericssona Nikole Tesle prilika je za rano stjecanje praktičnog iskustva studenata u istraživanju i razvoju pod vodstvom stručnjaka. Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvijat će se u prostorijama tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Odabrani studenti su obavezni pripremiti se za sudjelovanje prema naputcima mentora. Očekivani rezultati sudjelovanja u radionici su softver, dokumentacija i tehničko izvješće na engleskom jeziku i prezentacija na završnom danu. Rad se honorira. Odabrani radovi s radionice pozivaju se za natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Najbolji radovi pripremit će se i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

Od kandidata se očekuje sklonost timskom radu, razvijene socijalne i komunikacijske vještine te visoka motivacija.

Domene tema koje se mogu očekivati na ovogodišnjoj ljetnoj radionici će biti iz područja Interneta stvari, strojnog učenja, 5G, interakcije čovjeka i računala.

Postupak prijave

Prijave za radionicu će se primati isključivo putem e-pošte na adresu Summer.Camp@ericsson.com (naslov: „Prijava za Summer Camp 2018“) zaključno s 11. svibnja 2018. (produljen rok zbog obaveza studenata na pojedinim fakultetima)

Uz prijavu treba poslati životopis popunjen prema priloženom predlošku  u PDF formatu
(datoteku nazvati CV_PrezimeIme.pdf).

Zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Nakon prijave studenti mogu (elektroničkim putem) biti zamoljeni da popune dodatni upitnik osobnosti te upitnik o predznanju i afinitetima za pojedina projektna područja te može uslijediti poziv na razgovor.

Obavijest o prihvaćanju prijave

Prijavljeni studenti bit će obaviješteni o ishodu najkasnije do 13. lipnja 2018. godine (pomaknut rok zbog produljenja inicijalnog roka prijave).
  Na vrh stranice