Projekt energetske obnove


Potpisivanjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava koje su, u lipnju 2018. godine, s predsjednicom Ericssona Nikole Tesle, mr. sc. Gordanom Kovačević, potpisali ministar zaštite okoliša i energetike dr. sc. Tomislav Ćorić te direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš službeno je potvrđena odluka o financiranju kompanijskog projektnog prijedloga po pozivu “Povećanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama” u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.- 2020.
Za vrlo složen, ukupno preko 73 milijuna kuna vrijedan projekt, Ericssonu Nikoli Tesli je tom prigodom dodijeljeno maksimalnih 20 milijuna kuna koji će u konačnici omogućiti godišnje uštede od preko 4,6 milijuna kWh uz istodobno smanjenje emisije CO2 za gotovo 1400 tona.


Obavijest o nabavi

Naziv projekta: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije u Ericssonu Nikoli Tesli d.d.

Broj ugovora: KK.04.1.1.01.0053

Kontakt: Vlatka Lebinac, telefon +38513653186, email: vlatka.lebinac@ericsson.com

Vrsta nabave: Radovi

Datum objave: 18.12. 2018.

Rok za dostavu ponuda: 30.01.2019. do 10:00 sati

Predmet ove nabave su radovi na povećanju energetske učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije u Ericssonu Nikoli Tesli d.d.. Radovi uključuju građevinske, obrtničke, strojarske i elektro radove na proizvodnom pogonu i pratećim zgradama na lokaciji Ericsson Nikola Tesla d.d., Zagreb, Krapinska 45. Predmetni radovi moraju se izvesti sukladno glavnom projektu „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenje OIE u Ericssonu Nikoli Tesli d.d.“. Radovi uključuju sve potrebne radove i proizvode sukladno tehničkim specifikacijama i troškovnicima za svaku grupu.

Obavijest o nabavi i Poziv na dostavu ponuda s dokumentacijom za nadmetanje uz pripadajuće priloge možete preuzeti ovdje, kao i na odgovarajućoj stranici strukturnifondovi.hr.


Obavijest o terminu za dodatni obilazak gradilišta te o prvoj izmjeni i dopuni dokumentacije za nadmetanje

Naručitelj obavještava zainteresirane ponuditelje da je odlučio omogućiti dodatni obilazak gradilišta dana 21. siječnja 2019. u 9:30 sati, uz vodstvo voditelja predmetnog projekta.

Ponuditelje zainteresirane za obilazak molimo za prethodnu najavu na kontakte navedene u točki 1.1.1 Dokumentacije za nadmetanje, najkasnije do 21. siječnja 2019 u 9h. U najavi molimo navesti koliko osoba će prisustvovati obilasku gradilišta.

Također, kako bi ponuditeljima omogućio podnošenje određenih dijelova ponude na stranom jeziku Naručitelj dopunjuje točku 3.1. Dokumentacije za nadmetanje, a obavještava i o prvoj izmjeni tehničkih specifikacija i troškovnika u Grupi 8.

Sve predmetne dokumente možete preuzeti ovdje, kao i na odgovarajućoj stranici strukturnifondovi.hr.


Prethodno savjetovanje

Kako bi što učinkovitije, maksimalno kvalitetno i transparentno izvela projekt Povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u Ericssonu Nikoli Tesli d.d. koji uključuje i postupak nabave velike vrijednosti za građevinske, obrtničke, strojarske i elektro usluge te radove na proizvodnom pogonu i pratećim zgradama u Krapinskoj 45 u Zagrebu, kompanija je provela prethodno savjetovanje sa zainteresiranim potencijalnim ponuditeljima.
Ovdje možete preuzeti Izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju.
  Na vrh stranice