Publikacije Ericssona Nikole Tesle


Ericsson Nikola Tesla redovito izdaje časopis "Komunikacije" te godišnji izvještaj, a punih 40 godina izlazio je i naš stručni časopis „Revija“.

  • "Komunikacije" su časopis namijenjen zaposlenicima, kupcima, poslovnim partnerima i umirovljenicima Ericssona Nikole Tesle.
  • Godišnji izvještaj dioničkog društva Ericsson Nikola Tesla sastoji se od  Nefinancijskog izvještaja te Revidiranih konsolidiranih i nekonsolidiranih financijskih izvješća 2019.
  • Povodom obilježavanja 70. godišnjice kompanije koja je prošla dug razvojni put i zahvaljujući vezi s Ericssonom uvijek bila u samom vrhu svjetske tehnologije izdana je monografija.
  • Revija je zadnji naziv stručnog časopisa koji je nastavio kontinuitet časopisa "Elektrokomunikacije" iz 1972. godine te potom "NT Revije" koja je u konačnici zamijenjena "Revijom". Brzina promjena u tehnologiji te dostupnost širokopojasnog interneta učinila je ovakav tiskani način komunikacija sa stručnom javnosti presporim pa je posljednji broj Revije izdan je 2012. godine. Sve brojeve Revije u pdf formi možete pronaći na stranicama "Arhive",  a najnovije tehnološke vijesti pratite na stranicama „Ericsson Technology Review“ (eng.)

  Na vrh stranice