ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)

 
Ericsson na MIDEM-u 2004. - vodećem međunarodnom glazbenom sajmu

Ericsson predstavlja most između glazbene industrije i mobilnih operatora pomažući im u razvoju atraktivnih mobilnih glazbenih i video usluga koje mogu ponuditi korisnicima. Ericsson iz tog razloga prvi puta sudjeluje na MIDEM-u 2004., vodećem međunarodnom glazbenom sajmu koji se održava u Cannesu, od 25. do 29. siječnja. Ericssonov cilj je stvaranje svjesnosti o mobilnom kanalu kao kvalitetnom izboru za glazbenu industriju.

Posjetiteljima Ericssonovog izložbenog mjesta predstavljene su različite usluge povezane s glazbenim sadržajima koje se mogu koristiti putem mobilne mreže. Prezentacije uključuju i M-USE, uslugu za slanje glazbenih sadržaja putem mobilne mreže razvijenu od strane Ericssona u suradnji sa Sony Music. Ova usluga otvorena je suradnji sa svim glazbenim kućama i operatorima. Ona isporučuje personalizirane glazbene vijesti i pakete namijenjene fanovima koji sadrže glazbene priloge, melodije, slike glazbenika, preporuke i još mnogo toga. Posjetitelji mogu vidjeti i korištenje usluge M-USE putem 3G mreže uz tonove najviše kvalitete, dostup do cjelovitih zvučnih i video sadržaja te video streaming.

"Nove usluge su nužne za daljnji napredak i stvaranje novih prihoda u glazbenoj i telekom industriji. Ericsson ima veliko iskustvo i znanje o tome koje će usluge iz ovoga područja polučiti uspjeh", kaže Kurt Sillén, potpredsjednik Ericsson Mobility Worlda.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

Tehnička podrška

©Copyright    

21.11.2007