Novosti


Sudjelovali smo na TVZ MC2 Pitch Dayu

  Kategorije: Događanja

Stručnjaci Ericssona Nikole Tesle prošlog su petka sudjelovali na jednom od događanja u sklopu MC2 studentskog natjecanja koje organizira Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.


Radi se o takozvanom “Pitch Dayu” – događanju u kojem je 30 timova studenata iz STEM područja prezentiralo svoje STEM projekte članovima tvrtki. Nakon prezentacija, studenti su u višesatnom druženju na štandovima tvrtki mogli dobiti povratne informacije za svoje prezentacije, a tvrtke postaviti neka dodatna pitanja o projektima. 
Ericsson Nikolu Teslu ovom je prilikom predstavljao krosfunkcionalni tim sačinjen od naših stručnjaka iz poslovnih područja razvoja softwarea, HR-a i marketinga, koji su tijekom prezentacija, ali i naknadnih razgovora, odabrali timove koje bi htjeli mentorirati u nastavku ovog natjecanja. 
Organizator će uskoro, na temelju iskazanih interesa, dodijeliti po jedan tim na daljnje mentoriranje u nastavku natjecanja. Proces mentorstva je slobodan i ovisi o dogovoru tvrtke i tima, no naš je cilj studentima uvijek dati maksimalnu moguću pažnju te kroz podržku u obliku širokog znanja koje naši stručnjaci imaju, povećati njihove šanse za prolazak u finale. Ponosni smo što su timovi koje smo mi u protekle dvije godine mentorirali, završili unutar prva 3 mjesta. 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice