Novosti


Sudjelujemo u razvoju projekta „Personalizirana medicina u onkologiji s ciljem poboljšanja ishoda liječenja“

  Kategorije: Projekti

U suradnji s farmaceutskom kompanijom Roche, naša kompanija je za Ministarstvo zdravstva implementirala analitički sustav Hrvatska onkološka baza podataka u sklopu projekta Personalizirana medicina u onkologiji s ciljem poboljšanja ishoda.

 
U drugoj polovici ožujka u KBC-u Zagreb svečano je otvoren Zavod za personaliziranu medicinu i Nacionalni laboratorij za gensko profiliranje tumora u sklopu projekta personalizirane medicine s ciljem poboljšanja ishoda liječenja koji provode Ministarstvo zdravstva i KBC Zagreb u suradnji s tvrtkom Roche d.o.o.

Ericsson Nikola Tesla sudjeluje u razvoju projekta „Personalizirana medicina u onkologiji s ciljem poboljšanja ishoda liječenja“. U suradnji s farmaceutskom kompanijom Roche, koja je financirala ovaj projekt, naša kompanija je za Ministarstvo zdravstva implementirala analitički sustav

Hrvatska onkološka baza podataka  u sklopu projekta Personalizirana medicina u onkologiji s ciljem poboljšanja ishoda.  (HOBP-PMO). U drugoj fazi sustav je integriran u Centralni zdravstveni informacijski sustav Republike Hrvatske. 


HOBP-PMO omogućuje sekundarno korištenje podataka o liječenju onkoloških pacijenata u analitičke svrhe. Na taj način, HOBP-PMO će omogućiti unaprjeđenje kliničke prakse temeljeno na dokazima te demonstrirati potencijal korištenja real world data/evidence sustava u zdravstvu.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice