Novosti


Ericssonu Nikoli Tesli uručena priznanja za humanost i društveno odgovorno poslovanje

  Kategorije: Događanja

Ericssonu Nikoli Tesli Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (URIHO) uručila je priznanje za dugogodišnju suradnju i doprinos uključivanju osoba s invaliditetom u zajednicu, a Hrvatski Crveni Križ priznanje za podršku provođenju projekata i programa namijenjenima brojnim ranjivim skupinama u društvu.

Povelja „Ivančica“ s nagradom

U četvrtak, 7. prosinca 2023. godine svečano je obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom u organizaciji URIHO-a koji je ujedno obilježio 77. godišnjicu osnutka. 
Tom prigodom kompaniji Ericsson Nikola Tesla uručena je povelja „Ivančica“ s nagradom, priznanje URIHO-a za dugogodišnju suradnju i poticanje zapošljavanja osoba s invaliditetom, koju je preuzela Antonija Lončar, direktorica Marketinga, komunikacija i DOP-a.
Podsjetimo, u svome dugogodišnjem radu, Ericsson Nikola Tesla kao društveno odgovorna kompanija neprestano doprinosi integraciji osoba s invaliditetom na tržištu rada kako kroz zapošljavanje tako i kroz angažman društvenih poduzeća koja zapošljavaju veći broj osoba s invaliditetom. Ponosimo se kvalitetom rada osoba s invaliditetom zaposlenih u našoj kompaniji, a aplikacija EVA, virtualni asistent za pomoć slijepim i slabovidnim osobama razvijen u Ericssonu Nikoli Tesli, rezultat je timskog rada koji uključuje upravo osobe s invaliditetom. Kao pokretači pozitivnih promjena trenutačno stipendiramo pet studenata s invaliditetom koji se obrazuju u STEM području čime pokazujemo mladim ljudima da vodimo brigu o njihovom školovanju i mogućem karijernom razvoju.


Partnerstvo za humanost

U petak, 8. prosinca 2023. godine prisustvovali smo događanju pod nazivom „Doručak za donatore“ u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa na kojemu su se okupili predstavnici brojnih kompanija koje djeluju na području Republike Hrvatske. Tom prigodom Ericssonu Nikoli Tesli uručena je zahvalnica Hrvatskog Crvenog križa za dugogodišnje donatorstvo kojim je kompanija na različite načine podržala brojne projekte i programe namijenjene ljudima u potrebi diljem Hrvatske. Zahvalnicu je preuzela Zdenka Hrabar, rukovoditeljica društveno odgovornog poslovanja.
Ova priznanja poticaj su kompaniji za daljnju podršku provođenju projekata i programa namijenjenima brojnim ranjivim skupinama u društvu kao i doprinos uključivanju osoba s invaliditetom u zajednicu.

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice