Novosti


Iz područja sigurnosti na radu: Marija Petras Palačić dobitnica je srebrnog Srca sigurnosti

  Kategorije: Događanja

Na godišnjoj nacionalnoj konferenciji s međunarodnim sudjelovanjem „Znanjem do sigurnosti i zdravlja na radu“, Marija Petras Palačić, rukovoditeljica za operativnu izvrsnost, razvoj i kvalitetu i zaštitu na radu u Ericssonu Nikoli Tesli, dobitnica je srebrnog Srca sigurnosti.


U četvrtak, 7. prosinca u organizaciji ZIRS Učilišta - Ustanove za obrazovanje odraslih, Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“ i suorganizatora Hrvatskog društva za medicinu rada – Ogranak Zagreb održana je tradicionalna godišnja nacionalna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem „Znanjem do sigurnosti i zdravlja na radu“.
Na svečanom dijelu konferencije dodijeljene su nagrade i priznanja istaknutim pojedincima i tvrtkama za postignuća u području sigurnosti i zaštite zdravlja na radu za 2023. godinu, a među njima je i naša kolegica Marija Petras Palačić, rukovoditeljica za operativnu izvrsnost, razvoj i kvalitetu i zaštitu na radu u Ericssonu Nikoli Tesli, dobitnica srebrnog Srca sigurnosti.
Cilj je ove nagrade poticati i vrednovati ideje, postupke i rješenja kojima se osigurava viši standard sigurnosti, zdravlja i dobrobiti na radu. Nominirani kandidati stručnjaci su za zaštitu na radu koji marljivim radom djeluju kako bi pozitivno utjecali na svoju okolinu, ponekad unutar vlastite organizacije, a ponekad u široj zajednici.
„Biti nominiran i dobiti nagradu struke priznanje je na kojemu mogu biti iskreno zahvalna i motivira me da u svom poslu budem još bolja. Lijepo je kada te prepoznaju kolege, no bez podrške Uprave, izvršnog poslovodstva i mog tima u Ericssonu Nikoli Tesli za posao koji obavljam i za koji sam odgovorna ne bih mogla napredovati i razvijati se kao stručnjak i time osigurati kompaniji visoku razinu brige za sigurnost i zdravlje zaposlenika“, naglašava Petras Palačić.
Struku je potrebno afirmirati, a posebno one pojedince koji svojim predanim radom pridonose inovativnim i poduzetnim rješenjima u području sigurnosti na radu. Čestitamo kolegici Petras Palačić i želimo joj puno uspjeha u daljnjem radu.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice