Novosti


Sudjelovali smo na Austrijsko-hrvatskom gospodarskom forumu

  Kategorije: Događanja

Na Austrijsko-hrvatskom gospodarskom forumu u Beču, Miroslav Kantolić bio je sudionik panel rasprave, a održani su i poslovni razgovori naših predstavnika s potencijalnim austrijskim partnerima.

Forum su zajednički organizirale gospodarske komore Austrije i Hrvatske, a održan je na prvu godišnjicu otvaranja zajedničkog ureda HGK i Hrvatske turističke zajednice u Beču, 14. prosinca. Okupio je više od 150 sudionika i više od 30 hrvatskih tvrtki iz ICT sektora, graditeljstva, turizma, prehrambene i prerađivačke industrije.  

Na panel raspravi „Reshoring/nearshoring – utjecaj geopolitičke situacije na bilateralnu suradnju, prilike i izazovi“ sudjelovao je Miroslav Kantolić, direktor Prodaje i marketinga za A1 Hrvatska. Istaknuo je kako se Ericsson Nikola Tesla može uspješno nositi s globalnom konkurencijom ponajviše zbog znanja, iskustva i produktivnosti kompanijskih stručnjaka. U vrijeme globalnih izazova i nesigurnosti, važno je imati pouzdane partnere na susjednim tržištima, jezično i kulturološki bliske i s vrijednim referencama. Hrvatska kao članica Europske unije te zemlja unutar Schengenskog prostora i eurozone otvara brojne mogućnosti, a Ericsson Nikola Tesla kao najveća ICT kompanija s više od 1800 zaposlenih u razvoju softvera nameće se kao idealni partner. Nakon panela predstavnici Ericssona Nikole Tesle održali su poslovne razgovore s nekoliko potencijalnih austrijskih partnera na temu mogućnosti zajedničke suradnje na inozemnim tržištima.
 

Kompanijske komunikacije

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice