Novosti


Ericsson Nikolu Teslu posjetili španjolski studenti

  Kategorije: Događanja

U srijedu, 13. prosinca Ericsson Nikolu Teslu posjetili su studenti španjolskog centra za stručno osposobljavanje Uni Eibar-Ermua u sklopu studijskog posjeta Hrvatskoj. Ericsson Nikola Tesla, jedna od vodećih kompanija na ICT tržištu, itekako je svjesna važnosti suradnje kako s domaćom tako i međunarodnom akademskom zajednicom kao i ovakvog načina predstavljanja kompanije.

Španjolski studenti tehničkog usmjerenja koji se pripremaju za karijere u području digitalnih tehnologija u pratnji svojih profesora obišli su zagrebačko sjedište naše kompanije gdje su imali priliku iz prve ruke čuti čime se kompanija bavi. Naši stručnjaci, osim što su im predstavili rad kompanije, govorili su im o istraživanju i razvoju novih tehnologija, ICT-ju, primjeni novih softvera za industriju i društvo, o suradnji s fakultetima u sklopu Ericsson Nikola Tesla Summer Campa, ali i o mogućnostima koje kompanija pruža studentima.
Također, studenti su posjetili 5G/IoT Lab gdje im je predstavljen dio naprednih inovativnih tehnoloških rješenja koje Ericsson Nikola Tesla nudi tržištu, a koja stavljaju tehnologiju u službu građana i budućih generacija te poboljšavaju život ljudi stvarajući novu vrijednost za društvenu zajednicu.

Studenti su iskazali oduševljenje inovativnim ICT rješenjima koja naša kompanija stavlja na tržište, a pokazali su interes i za sudjelovanjem u ENT Summer Campu. Tko zna, možda iduće godine čujemo i španjolski jezik na našoj ljetnoj radionici.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice